Κακώς μπαίνει μπροστά το οικονομικό στην υπόθεση Μποχωρίδη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν έχει δώσει σημεία… ζωής αμέσως μετά την πρόταση που του έχει καταθέσει ο Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα την αποδεχτεί και προφανώς ετοιμάζει αντιπρόταση μαζί με τον ατζέντη του, για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με τους κίτρινους.

Στον 18χρονο παίκτη έγινε πρόταση για τέσσερα χρόνια με αποδοχές που αρχικά είναι μικρές (περίπου 15.000 ευρώ), αλλά σταδιακά, ανά έτος, αυξάνονται. Στο περιβάλλον του ο Μποχωρίδης έχει τονίσει ότι υπάρχει οικονομική διαφορά και πως αυτό είναι το πρόβλημ στην πρόταση.

Αν ισχύει αυτό το νούμερο ως αποζημίωση του παίκτη για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, τότε είναι μάλλον υπερβολικό να θεωρεί μικρή την πρόταση ο Μποχωρίδης. Οι εποχές που υπήρχαν μεγαλύτερα συμβόλαια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι εποχές που οι ομάδες μπορούσαν να δώσουν πολλά χρήματα επίσης. Οι εποχές που δίνονταν μόνο υποσχέσεις και μετά οι παίκτες έμεναν ελεύθεροι, γιατί οι ομάδες δεν μπορούσαν να καλύψουν τα συμβόλαια, επίσης.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι παίκτες όπως ο Κώστας Χαραλαμπίδης ή ο Άγγελος Τσάμης έχουν προτάσεις περίπου 35-40 χιλιάδες ευρώ και προέρχονται από εξαιρετικές χρονιές (πρώτος και τρίτος Έλληνας σκόρερ αντίστοιχα), τότε τα χρήματα δεν θα έπρεπε να είναι παράγοντας για να σκέφτεται την πρόταση του Άρη ο Μποχωρίδης.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δικαίωμά του να αποφασίσει ότι ο ίδιος κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους.

Λογικά εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει επαφή μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη και του Λευτέρη Αρβανίτη, για να εκφραστεί και η πλευρά του Μποχωρίδη στην διαπραγμάτευση του (πρώτου επαγγελματικού) συμβολαίου του.

 

 

To Top