ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καλή αρχή στον Αυτοκράτορα, ξεκίνησε η προετοιμασία του!

Παρουσία 14 παικτών μιας πλήρους υποστηρικτικής ομάδας ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Άρη για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο Αελξάνδρειο.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ “Ο νέος Άρης βρέθηκε σήμερα (13/08) στο γήπεδο. Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» ξεκίνησε η προετοιμασία, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αφού πέρασαν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγο και μετά έπιασαν δουλειά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά εισαγωγικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Ζάλογγου και στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των Σάββα Καμπερίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Gary BellBoris DalloLucky JonesMichale KyserRamon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Οι παίκτες του Άρη θα υποβληθούν αύριο (14/08) στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis»”.

To Top