Καλαϊτζάκης: «Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η κατάκτηση του τροπαίου»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για τα επερχόμενα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στην ΕΟΚ για τον συγκεκριμένο θεσμό, για το ποια είναι τα σημεία στα οποία θα πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι» αλλά και τον στόχο που έχουν θέσει οι πράσινοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Για το αν πιστεύει ότι το Final 8 είναι ένας θεσμος που βοηθά το μπάσκετ: «Θεωρώ πως ναι, καθώς δίνει μια ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον θεσμό. Οι εφτά καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ο Πανιώνιος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε».

Για το ποια είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσουν προσοχή, ώστε να προχωρήσουν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έχει νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Όλοι οι αθλητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάτι που συμβαίνει στην πλειονότητα των ομάδων που αλλάζουν προπονητή. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι ώστε να τα καταφέρουμε».

Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο Final 8: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί παρά να είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Θέλουμε να πάρουμε τρεις νίκες και να κερδίσουμε το Κύπελλο».

Για το πόσο σημαντικό πιστεύει ότι είναι το γεγονός ότι διοργανώνεται φέτος παράλληλα με το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών: «Για το μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό, όπως είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Είναι ένα νησί το οποίο αγαπά το μπάσκετ και το έχει αποδείξει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Ηράκλειο αυτό το τετραήμερο».


To Top