ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Καλοκαιρινό καμπ με 13 διαφορετικά αθλήματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Ερασιτέχνης διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ με 13 διαφορετικά αθλήματα στις εγκαταστάσεις του «Κλεάνθης Βικελίδης» για παιδιά από 5-12 ετών.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρεται σχετικά: «O ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνει και φέτος το ARIS SPORTS SUMMER CAMP 2019. Το Summer Camp που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά μια φύλαξη παιδιών. Είναι το αποτέλεσμα της επίγνωσης, από την πλευρά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, της ιστορικής συνέχειας και της θέσης που κατέχει ο ΑΡΗΣ στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Είναι μια κοινωνική ευθύνη που έχει αναλάβει εδώ και 105 χρόνια ο σύλλογος μας, να αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και να τα κάνει καλούς αθλητές, ευσυνείδητους Θεσσαλονικείς, καλούς ανθρώπους.

Η πορεία του ΑΡΗ στα 105 αυτά χρόνια που κοσμεί την πόλη αποδεικνύει πως η κουλτούρα της πόλης, είτε πρόκειται για επιστήμες, είτε για τέχνες και πολιτισμό, είτε απλά για ενάρετους πολίτες είναι βαμμένη βαθειά κατακίτρινη και έτσι θα παραμείνει… Όσο υπάρχει ο ΑΡΗΣ θα αποτελεί πηγή πολιτισμού…

Περισσότερες πληροφορίες για το Camp θα βρείτε στη σελίδα του στο facebook (Aris Sports Summer Camp 2019), στα τηλέφωνα 2310 305 402 (εσωτερικό 4) κιν.693 2523406 και στο email [email protected] Οι εγγραφές ξεκινάνε τη Δευτέρα 20 Μαίου στον χώρο του Κολυμβητηρίου  (16:00-20:00)

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΗΛΙΚΕΣ 5-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ 13 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!».

To Top