ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καλό κλίμα, άψογη διοίκηση και εξαιρετικό προπονητικό τιμ τα συστατικά της επιτυχίας»

Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, Κλέλια Βουλγαράκη, μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook για τη φετινή, εκπληκτική χρονιά των «κίτρινων», που ήδη έχουν εξασφαλίσει την επιστροφή τους στην Α1, αλλά και τις προσωπικές της φιλοδοξίες.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

  • Κλέλια πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με το μπάσκετ;

«Πήγαινα από μικρή μαζί με τον μεγαλύτερο μου αδερφό και παίζαμε στο ανοιχτό γήπεδο της γειτονιάς. Όταν ο αδερφός μου αποφάσισε να γραφτεί σε ομάδα ζήλεψα, έτσι πήγα και εγώ στην ακαδημία μπάσκετ του Πανοράματος».

  • Τι σου αρέσει στο μπάσκετ;

«Το μπάσκετ μου αρέσει γιατί είναι ένα άθλημα με επαφή,έχει γρήγορες εναλλαγές και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις από την αρχή μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επίσης, μου αρέσει το γεγονός ότι απαιτεί γρήγορη σκέψη και μυαλό».

  • Όταν ξεκίνησες ποια παίκτρια είχες ως πρότυπο και τώρα ποια είναι η αγαπημένη σου παίκτρια?

«Δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Δεν κοιτάω να μοιάσω σε κάποια παίκτρια, αλλά να βελτιώσω τις δικές μου προσωπικές αδυναμίες αλλά και τα δυνατά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μου».

  • Έχεις αγωνιστεί και για την Εθνική Ελλάδας έτσι. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

«Το γεγονός ότι φόρεσα το εθνόσημο είναι σίγουρα πολύ μεγάλη τιμή και χαρά για κάθε αθλητή. Η κλήση μου στις εθνικές ομάδες είναι μια αναγνώριση και επιβράβευση των κόπων μου. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ εναντίον κορυφαίων αθλητριών κάτι που μου έδωσε κίνητρο για σκληρότερη δουλειά».

  • Ποία είναι η καλύτερη σου στιγμή μέχρι τώρα στο μπάσκετ;

«Η καλύτερη στιγμή μου στο μπάσκετ ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων με την ομάδα της ΜΕΝΤ. Είχαμε πολύ δεμένη ομάδα και η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2010 ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ».

  • Στον Άρη είσαι φέτος για πρώτη χρονιά. Πώς σου φαίνεται η ομάδα;

«Στον Άρη ένιωσα πολύ οικεία από την αρχή, κάτι στο οποίο συνετέλεσαν οι προπονητές ,οι παίκτριες αλλά και η διοίκηση. Η ομάδα φέρει ένα “βαρύ” όνομα και στέκεται αντάξια των προσδοκιών σε όλα τα επίπεδα».

  • Έχετε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό: έως τώρα τα έχετε νικήσει όλα τα παιχνίδια 19 στα 19 και πετύχατε την άνοδο στην Α1 τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Πώς το καταφέρατε αυτό;

«Χωρίς να έχει τελειώσει ακόμη η χρονιά, μπορώ με σιγουριά να πω ότι ο απολογισμός ήταν θετικός, μιας και ήδη πετύχαμε την άνοδο στην Α1. Η ομάδα ήταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, είχαμε έμπειρες παίκτριες που καθοδηγούσαν, είχαμε νέες παίκτριες με όρεξη και διάθεση, δεν στηριχτήκαμε σε μια, δεν είχαμε κοπέλες που “τραβούσαν” το σκορ, είχαμε πολλές λύσεις, όταν μια παίκτρια δεν ήταν σε καλή μέρα υπήρχαν άλλες 11 από πίσω για να στηρίξουν. Για τον λόγο αυτό ήταν δύσκολο οι αντίπαλες ομάδες να μας αντιμετωπίσουν. Καλό κλίμα, άψογη διοίκηση και εξαιρετικό προπονητικό τιμ συντέλεσαν επίσης στη φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας».

  • Ποια είναι τα όνειρα και οι στόχοι σου εντός και εκτός παρκέ;

«Οι στόχοι μου εντός παρκέ είναι να συνεχίσω να απολαμβάνω το άθλημα που με κάνει χαρούμενη με υγεία πάνω από όλα. Όσον αφορά τους στόχους και τα όνειρά μου εκτός γηπέδων είναι να πάρω το πτυχίο μου στο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών όπου φοιτώ και να μπορέσω να εργαστώ στην Ελλάδα».

To Top