Καμπερίδης: «Έχει βελτιωθεί αισθητά ο Άρης, υψηλός ο βαθμός δυσκολίας για τη νίκη»

Ο Γιώργος Καμπερίδης του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο Nick Galis Hall, τονίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Οι επτά ήττες που γνώρισε ο Πανιώνιος στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, έχουν φέρει την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική κατάσταση για την διεκδίκηση και εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα BETSHOP Βasket League» αναφέρει αρχικά στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ και προσθέτει:

«Ειδικότερα, στις δυο ήττες που γνωρίσαμε στα παιχνίδια με την Κύμη και τον Ήφαιστο, δώσαμε δικαιώματα στους αντιπάλους μας, λόγω της αμυντικής αναποτελεσματικότητας μας να σημειώσουν υψηλό σκορ. Η αμυντική λειτουργία κάθε ομάδας αποτελεί «οδηγό» για την εξέλιξη των αγώνων της, γιατί συμφωνώ με τον άγραφο κανόνα ότι η άμυνα δίνει τις νίκες.

Παίζουμε στην έδρα του Άρη, τον οποίο είχαμε νικήσει στον πρώτο γύρο και είναι βέβαιο ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι υψηλός στην διεκδίκηση της νίκης για τον Πανιώνιο. Ο αντίπαλος μας έχει βελτιώσει αισθητά την πορεία του στο πρωτάθλημα και στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Ό,τι δεν κερδίσαμε στις έδρες του Περιστερίου, του Χολαργού και της Χαλκίδας, θα διεκδικήσουμε κόντρα στον Άρη για την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος».

To Top