ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Αδικαιολόγητο να δεχόμαστε 56 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο”

Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε περισσότερο στο κακό δεύτερο ημίχρονο του Άρη παρά στη νίκη και ορθώς έπραξε γιατί ανάλογη εμφάνιση θα φέρει μόνο προβλήματα στους κίτρινους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Όλοι ξέραμε πόσο πολύ χρειαζόμασταν τη νίκη. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου.

Μπήκαμε στον αγώνα με τη σωστή νοοτροπία. Είχαμε πει ότι πρέπει να παίξουμε σκληρά και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας μέσα από την άμυνα και σε πολύ μεγάλο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο το καταφέραμε.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές στις άμυνες που επέλεξε ο κόουτς του Ηφαίστου αλλά και η δική μας χαλάρωση έβαλε τον Ήφαιστο στο παιχνίδι. Είναι αδικαιολόγητο να δεχόμαστε 56 στο δεύτερο ημίχρονο από μια ομάδα που μπορεί να είναι εξαιρετική αμυντικά, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλη ικανότητα να ανεβάσει το σκορ στην επίθεση.

Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια, γιατί αν έχεις τετοια παρουσία, θα έχεις πολλά προβλήματα. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο καθένα από αυτά”.

Για το ότι ο Άρης για άλλη μια φορά δεν χρησιμοποίησε σωστά τα ομαδικά φάουλ είπε: “Ξέραμε ότι θα επιτεθεί με τον Σμιθ ο Ήφαιστος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήμασταν συνεπείς. Το θέμα των φάουλ έχει να κάνει με το πως εκτιμούμε τις φάσεις, πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, για να αποφεύγουμε εύκολα καλάθια…”.

Ρωτήθηκε για τον Τορλίν Φιτζπάτρικ και απάντησε: “Ήταν πολύ εύστοχος σήμερα, βοήθησε πολύ την ομάδα, ήταν ένας από τους τρόπους που επιλέξαμε να επιτεθούμε στην 1-3-1 ζώνη. Θέλαμε να επιτεθούμε από τις γωνίες με τους σουτέρ μας, είναι σε καλή κατάσταση. Δεν περισσεύει κανείς παίκτης, για να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο”.

To Top