ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: «Ας κρίνουν (τη διαιτησία) αυτοί που είδαν το παιχνίδι»

Ο Σάββας Καμπερίδης άφησε αιχμές για τους διαιτητές, παραπέμποντας την κριτική στις αρμόδιες αρχές, ενώ αναφέρθηκε και στην στάση που τήρησε με τον Μάριο Λιτλ.

Αναλυτικά όσα τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Εμείς πρέπει να κοιτάμε αυτό που κάνουμε. Θα πρέπει να σταθώ στο αποτέλεσμα και την ομάδα μου. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβληματα στο transition. Στη συνέχεια παίξαμε με μεγαλύτερη ενέργεια. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι, είχαμε αποτελεσματικότητα αλλά υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα”.

Για το γεγονός ότι κάλυψαν μια διαφορά 10 πόντων και πέρασαν μπροστά πριν λήξει το ημίχρονο: “Στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν εκτελέσαμε σωστά. Δεν είχαμε πετύχει πόντους. Σταθεροποιήθηκε η διαφορά, παλέψαμε αλλά τις στιγμές που μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, ήμασταν άστοχοι”.

Για τον Λιτλ και τη διαιτησία: “Αυτό ας το κρίνουν αυτοί που είδαν το παιχνίδι. Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ. Είναι αθλητής και πρέπει να κρατάει την ψυχραιμία του ο Λιτλ. Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω στους διαιτητές.”

To Top