ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: «Δεν εκτελέσαμε σωστά στις κρίσιμες στιγμές, προσπάθησα να βοηθήσω τους παίκτες μου»

Δυσαρεστημένος με την έκβαση του αγώνα στην τελευταία περίοδο ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε πως ο Άρης έπρεπε να εκτελέσει καλύτερα στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά που περιμέναμε, με πολλή ένταση. Κάναμε καλή δουλειά στον έλεγχο των Λοβ και Γκρίφιν. Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο ελέγξαμε και το σποτ απ παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς στην αρχή  της 4ης περιόδου μείναμε λίγο στατικοί, δεν εκτελέσαμε τις επιθέσεις όπως έπρεπε. Προσπάθησα να βοηθήσω τους παίκτες μου σε αυτό το διάστημα. Θα έπρεπε να κατευθύνω πιο απαιτητικά κάποιες επιθέσεις. Υπήρχε σκεπτικό και στόχος αλλά δεν το κάναμε. Ίσως έπρεπε να κατευθύνω αλλού τις επιθέσεις.

Το ματς κρίθηκε το ματς στο ένας εναντίον ενός, κρίσιμο το τρίποντο του Κάρτερ (71-73) που έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά. Είμαι ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα της ομάδας, έπρεπε να είμαστε πιο σωστοί στις αποφάσεις μας τις κρίσιμες στιγμές. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ , θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

Για τις μεταπτώσεις του Άρη: «Στην πρώτη περίοδο δεν είχαμε τη νοοτροπία και τη συγκέντρωση που πρέπει, προσαρμοστήκαμε μετά, πιάσαμε ρυθμό. Όταν ο ΠΑΟΚ έβαλε την πίεση δεν αντιδράσαμε καλά, έπρεπε να είμαστε πιο ποιοτικοί στην εκτέλεσή μας».

Για την τεχνική ποινή στον Τσάλμερς: «Ο διαιτητής το θεώρησε θέατρο στο πλαίσιο του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ είχε 3-4 δευτερόλεπτα σε εκείνη τη φάση και έδωσε αυτό το σφύριγμα. Εκτός από αυτή τη φάση η άμυνα μας σταμάτησε και τη δημιουργία και την εκτέλεση του αντιπάλου, αλλά χάσαμε κάποια κρίσιμα ριμπάουντ και τα ένας εναντίον ενός με τον Τέρνερ, που μας στοίχισαν».

To Top