ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια στο Παλέ; Δεν γίνεται”

Ο Σάββας Καμπερίδης υπογράμμισε μετά τον αγώνα πως θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν γίνεται να παίζουν μόνιμα στο… Παλέ και θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια, παίξαμε άμυαλα όλες τις κρίσιμες στιγμές. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκοα. Αν κερδίζαμε θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πιάσουμε κάποιες ομάδες και να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά τώρα επανερχόμαστε εκεί που ήμασταν. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο νίκες που κάναμε στην έδρα μας. Δεν μπορούμε, ομως, σε κάθε παιχνίδι να έχουμε 5.000 κόσμο. Πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας. Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια στο Παλέ; Δεν γίνεται”.

Ρωτήθηκε πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στο διάστημα της διακοπής και απάντησε: “Από την προπόνηση πρέπει να εκτελέσουμε με μεγαλύτερη συνέπεια τα σενάρια που ζητάμε. Την κρίσιμη στιγμή πρέπει να βγάλεις ποιότητα και εμείς δεν το κάναμε. Όταν ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα και γίνονται στο περίπου, αυτό θα γίνεται”.

Για το ενδεχόμενο αλλαγών επανέλαβε: “Εξαρτάται από το αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Τώρα δεν μπορούμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε. Πορευόμαστε όπως είμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε”.

To Top