ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: «Παίξαμε δίχως να υπάρχει αύριο, αυτή είναι η ταυτότητα μας»!

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Άρης έδωσε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στάθηκε και στο κακό ξεκίνημα της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του Βαγγέλη Αγγέλου: «Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ξεκινάμε πολύ άσχημα τον αγώνα. Ειδικά με ομάδες που έχουν την ποιότητα του Ολυμπιακού αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Νομίζω ότι αυτό που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ένταση με την οποία παίξαμε.

Παίξαμε όπως λένε «δίχως να υπάρχει αύριο» σε κάθε φάση και έτσι πρέπει να παίζουμε γενικά γιατί αυτή είναι η ταυτότητα της ομάδας. Πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα, να δημιουργούμε προϋποθέσεις να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο ώστε να είμαστε πιο παραγωγικοί, αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς».

Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη: «Είναι κρίσιμη αναμέτρηση αυτή με τη Λέφσκι, χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μεγιστοποιήσει τις ελπίδες μας για πρόκριση. Είναι μια ομάδα έμπειρη και θα πρέπει να τη διαχειριστούμε περίπου όπως διαχειριστήκαμε το δεύτερο ημίχρονο σήμερα, μόνο που θα πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά».

To Top