ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά η παραγωγή από Nova, πρόγραμμα ΕΡΤ με… κενό στις ώρες Άρης-ΟΦΗ και Λαμία-ΠΑΟ

Κορυφώνεται το θέατρο του παραλόγου με τα τηλεοπτικά με την ΕΡΤ αρνητική πρωταγωνίστρια, μια και επιχειρεί να κάνει “παιχνίδι εντυπώσεων” την στιγμή που έχει υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο για την κάλυψη των αγώνων πέντε ΠΑΕ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όλη μέρα κορυφώθηκαν οι… διαρροές ότι η ΕΡΤ παρά τις συμβατικές υποχρεώσεις και τις οδηγίες των νομικών συμβούλων της, ότι δεν μπορεί να τις παραβεί, δεν θα μεταδώσει τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Superleague1, η Nova θα κάνει κανονικά την τηλεοπτική παραγωγή των ματς, μετά από την συμφωνία με την λίγκα.

Όπως είναι γνωστό, η Nova ανέλαβε έναντι αμοιβής την παραγωγή των παιχνιδιών κι αυτό θα κάνει και το Σάββατο στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής Λαμία-ΠΑΟ και Άρης-ΟΦΗ. Άλλωστε με βάση την παραγωγή των αγώνων θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος και το VAR, με τον ορισμό των διαιτητών να έχει γίνει από χθες.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η ΕΡΤ ανέβασε στο σάιτ της το πρόγραμμα του Σαββάτου 24 Αυγούστου και στο κανάλι ERT Sports (με φουλ… επαναλήψεις), ως… δια μαγείας υπάρχει κενό από τις 19:00 μέχρι τις 23:00. Πρόγραμμα… μηδέν εκείνη την ώρα, την στιγμή που έχουν οριστεί οι αγώνες Λαμίας-ΠΑΟ στις 19:00 και Άρης-ΟΦΗ στις 21:00.

Περιμένουμε το αυτονόητο λοιπόν: μετά το επικοινωνιακό παιχνίδι, να τηρηθούν οι συμβάσεις και οι υπογραφές…

To Top