«Κανονικά το κύπελλο, υπάρχει και το Καυτανζόγλειο αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ – Άρης»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε πως η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί κανονικά ενώ αναφέρθηκε και στην έδρα του τελικού.

Μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης τόνισε πως αναζητούνται οι ημερομηνίες διεξαγωγής για τις ρεβάνς των ημιτελικών, υπογραμμίζοντας πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά. Όσον αφορά την έδρα του τελικού, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου επισήμανε πως δεν μπορεί να πει κάτι οριστικό τη δεδομένη στιγμή. Όπως πρόσθεσε το ΟΑΚΑ είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα, ωστόσο ρόλο σε αυτό θα παίξουν και οι δύο φιναλίστ. Μάλιστα τόνισε πως σε περίπτωση που το ζευγάρι είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Άρη υπάρχει και η επιλογή του Καυτανζογλείου σταδίου στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εξέλιξη της διοργάνωσης: «Γιατί να μην παίξουμε κανονικά στο Κύπελλο; Αφού κανονικά θα γίνει το πρωτάθλημα, θα γίνει και το Κύπελλο. Αναζητούμε να βρούμε ημερομηνίες μετά τις 19 Ιουλίου για να γίνουν οι δυο ημιτελικοί. Ίσως να γίνει και κατά την διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος, γιατί δύσκολα να διεξαχθούν οι 10 αγωνιστικές Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο ΟΤΕ για να φτάσουμε στο τέλος της διοργάνωσης».

 Για την έδρα του τελικού: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι για την έδρα του τελικού. Πάντως το ΟΑΚΑ είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην χώρα, αλλά δεν θέλω να πω τι θα συμβεί αν πάει ο τελικός ΠΑΟΚ – Άρης. Το σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο και σε μια τέτοια περίπτωση θα περάσει μέσα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και από την πολιτεία.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των ημιτελικών θα αποφασίσουμε και θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Πάντως ίσως να υπάρξει διαφορά αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ – Άρης. Υπάρχει η επιλογή του Καυτανζογλείου, που από την στιγμή το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο, μπορεί να φιλοξενήσει έναν τελικό.

Μπορεί να τελειώσουμε νωρίτερα την σεζόν και στις 19 Ιουλίου να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Πρέπει να δούμε το τελικό πρόγραμμα της Λίγκας, να δούμε τις κενές ημερομηνίες και μετά να αποφασίσουμε».

To Top