Καντιμοίρης: «Γιατί όχι και στην Ευρώπη»

Ο Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε για την έκβαση της προετοιμασίας και τις εντυπώσεις του από τον νέο Άρη που «χτίζεται» στα 3-5 Πηγάδια.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος τερματοφύλακας του Άρη:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία: “Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ ευχάριστες. Ο περσινός κορμός σε μεγάλο ποσοστό είναι εδώ. Έχουμε έναν καινούργιο προπονητή, ένα καινούργιο τιμ, που βασικός άξονας της φιλοσοφίας του είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ροή στην προπόνηση και αυτό είναι το πιο ευχάριστο κομμάτι της λειτουργίας μας”.

Αν νιώθει ικανοποίηση μετά την ανανέωση της συνεργασίας του:“Σίγουρα το ήθελα, το περίμενα. Σημασία έχει ότι ήθελα πολύ να είμαι στην ομάδα, όπως και ο πρόεδρος και ο προπονητής. Από την στιγμή που είμαστε εδώ, πρέπει να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

«Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, να δώσουμε το 100% και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Θα υπάρχει η νοοτροπία της νίκης φέτος στην ομάδα, να κερδίζουμε δηλαδή σε κάθε παιχνίδι. Ανέκαθεν ο Άρης έχει στόχο να είναι ψηλά, αυτό θέλουμε και εμείς και γιατί όχι να μην είμαστε στις θέσεις της Ευρώπης. Όμως χρειάζονται προσεκτικά βήματα, πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση «1»: «Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Όλοι κρινόμαστε από τον προπονητή και κάθε παίκτης θα κάνει τη δουλειά του. Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Είχα ξαναπεράσει αυτή την εμπειρία στη Βέροια με τον κόουτς Γκρανέρο. Τότε είχα φτάσει κοντά και στην Εθνική ομάδα. Είναι το ίδιο στυλ προπόνησης. Πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, διαφορετική τακτική, υψηλός ρυθμός και αυτό προσπαθεί να βγει μέσα από τις προπονήσεις. Ο χρόνος θα φέρει τα καλύτερα καθώς θα εξελισσόμαστε».

Για τις νέες αφίξεις: «Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι μαζί από την αρχή, περιμένουμε και τα νέα παιδιά να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δουλέψουμε καλύτερα. Υπάρχουν και τα φιλικά στην Ολλανδία και εκεί πιστεύω πως θα στρώσει η ομάδα».

To Top