Καράογλου: «Άδικη η απόφαση ΕΠΟ, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές»

Ο Θόδωρος Καράογλου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πήρε θέση υπέρ του Άρη και κατά της ΕΠΟ για το θέμα της τιμωρίας με την αφαίρεση 6 βαθμών.

Η τοποθέτησή του στα social media αναφέρει: “Αναλυτικά η τοποθέτηση του βουλευτή για το θέμα του ΑΡΗ: Ως φίλος του Ηρακλή έχω βιώσει τρεις φορές την κατάφορη αδικία εις βάρος της ομάδας μου. Έτσι, κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση των φίλων και των παραγόντων της ΠΑΕ Άρης για την άδικη απόφαση της ΕΠΟ να αφαιρέσει από την ομάδα τους 6 βαθμούς από το νέο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς, στην περίπτωση της ΕΠΟ παραμένουμε θεατές στο ίδιο έργο, καθώς φαίνεται για ακόμα μια φορά από τις αποφάσεις της ότι διώκει συστηματικά τη Θεσσαλονίκη.

Το λογικό θα ήταν, εάν υπήρχε παράβαση, η όποια ποινή να είχε ισχύσει στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020-2021 και όχι να υποθηκεύει το μέλλον της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ιδίως όταν ο Άρης ξεκινά δυναμικά με όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους.

Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη απόφαση η οποία προσβάλλει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους και αλλοιώνει ξεκάθαρα το νέο πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες δεν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία”.

To Top