ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καραποστόλου: «Σ’ αυτά τα ματς μετρούν πολύ η θέληση και η δίψα για τη νίκη»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Σωτήρης Καραποστόλου, σχολίασε ενόψει του αυριανού ντέρμπι.

Όπως δήλωσε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Πρόκειται για έναν δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε τη φύση και τον χαρακτήρα αυτών των παιχνιδιών, τα οποία είναι τα μεγάλα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας παίξει τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών. Έχει μία τριάδα γκαρντ η οποία είναι πάρα πολύ καλή στο παιχνίδι απομόνωσης και στο pool up παιχνίδι, δηλαδή το σουτ μετά από ντρίπλα. Έχει κάνει μία προσθήκη, με τον Κακλαμανάκη, η οποία θα τον βοηθήσει μέσα στη ρακέτα. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέχει στο τρανζίσιον και να σκοράρει εύκολους πόντους και έχει πάρα πολύ καλό σουτ έξω από τα 6.75.

Εμείς είχαμε μία εβδομάδα καλής προετοιμασίας. Τα παιδιά έδειξαν συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, όπως και διάθεση, ενώ έβγαλαν πολλή ενέργεια. Όπως όλοι ξέρουμε, σε τέτοια ματς μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζουν η θέληση και η δίψα για τη νίκη.

Η παρουσία του κόσμου θα είναι για μας καθοριστική. Περιμένουμε τη βοήθειά του και πιστεύω στο τέλος να τους ανταμείψουμε».

To Top