ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης: “Αισιοδοξώ για τον Άρη, πήραμε πολύ καλό προπονητή, πιστεύουμε στους παίκτες”

Δηλώσεις σχετικά με την αλλαγή προπονητή και τον αγώνα με τον ΟΦΗ έκανε ο Θοδωρής Καρυπίδης στην κάμερα της Novasports.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης μίλησε με αφορμή την παρουσία του στην συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας στην Αθήνα, ενώ δίπλα του ήταν και ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας.

Όπως τόνισε αρχικά: “Είμαι αισιόδοξος, πήραμε έναν πολύ καλό προπονητή, χωρίς να σημαίνει ότι ο προηγούμενος δεν ήταν καλός. Είχαμε κάποιες διαφωνίες μαζί του και επιλέξαμε να αλλάξουμε. Ο νέος προπονητής ξέρουμε ποιος είναι και ελπίζουμε να πάμε καλά…”.

Όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε ότι: “Έίναι μια δύσκολη έδρα αυτή που θα παίξουμε, ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, αλλά έχουμε βελτιωθεί πολύ”.

Για τους λόγους της αγωνιστικής “κοιλιάς” είπε: “Δεν νομίζω ότι η ομάδα έκανε ‘κοιλιά’. Δείτε τα παιχνίδια, ήμασταν άτυχοι με τον ΠΑΟΚ, χάσαμε πέναλτι και δεχθήκαμε κρύο γκολ στο 86′, είχαμε ένα κακό ημίχρονο με την ΑΕΚ, ενώ με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, χάσαμε φάσεις και ο Ολυμπιακός έκανε δυο ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ.

Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια, πιστεύω στα παιδιά, θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Είδατε με τον Πανιώνιο, το γήπεδο ήταν κατηφορικό, αλλά στο τέλος χάσαμε”.

To Top