ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης: «Κυνηγούν τον Άρη! Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης;» (video)

O Θόδωρος Καρυπίδης με τηλεοπτικές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς επίσης και στη φετινή πορεία του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ 3:

«Η ομάδα είναι στη δεύτερη  θέση, παίζει πολύ ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα λόγω του COVID και της απώλειας εσόδων, σίγουρα το πρόβλημα για μας είναι μεγαλύτερο λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος. Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα επί προσωπικού…

«Δε μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης; Έχει βρεθεί ψηλά, επιχειρηματικά δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δε δέχομαι αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν» είπε ο Καρυπίδης.

To Top