ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης μετά την ομιλία του στους παίκτες: “Τέλος ο Αναστόπουλος”

Η κατάσταση στον Άρη έμοιαζε τις τελευταίες ώρες με αλαλούμ, μια και υπό το καθεστώς της πίεσης των αρνητικών αποτελεσμάτων και των αντιδράσεων του κόσμου, οι αποφάσεις άλλαζαν ανά… ώρα.

Τελικά ο Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε το τέλος του Νίκου Αναστόπουλου, βγαίνοντας από το προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου και ενώ πριν από μια ώρα, όλα έδειχναν την πλήρη ανατροπή και τη συνέχεια της συνεργασίας.

Στην πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον 59χρονο τεχνικό δεν ειπώθηκε το παραμικρό για διαζύγιο, παρά τις αντιδράσεις του κόσμου και την έντονη δυσαρέσκεια για τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και το -8 από την άνοδο.

Ο Αναστόπουλος έφυγε από το Νέο Ρύσιο με την αίσθηση ότι θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή με την Καρδίτσα, ενώ ο Καρυπίδης μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουν όλοι μαζί να αντιληφθούν και να καταλάβουν τι φταίει και η ομάδα είναι 8 βαθμούς από την κορυφή.

Μετά το τέλος της συνάντησης και της ομιλίας, ο Καρυπίδης έχοντας ζυγίσει όλα τα δεδομένα, μετά και την συνομιλία με τους παίκτες, εξερχόμενος από το προπονητικό κέντρο ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της συνεργασίας με τον Αναστόπουλο. Την απόφασή του θα την ανακοινώσει ο ίδιος ή ο συνεργάτης του Σίμος Ορφανίδης σε νέο ραντεβού το βράδυ, ενώ την Κυριακή ο Άρης θα κατέβει με νέο προπονητή, χωρίς να κατονομάσει ποιος θα είναι.

To Top