Καστρίτης για Χάποελ Τελ Αβίβ: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα”

Στο Ισραήλ έφτασε ο Γιάννης Καστρίτης, με τον 37χρονο τεχνικό να μιλάει για την… ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (28/1) ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο 37χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον Ηρακλή, κι αμέσως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας το δύσκολο έργο να επαναφέρει τους κόκκινους στον δρόμο των επιτυχιών στη Winner League.

Στις πρώτες του δηλώσεις, από την στιγμή που έφτασε στο Ισραήλ, εξήγησε πως “όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τις τελευταίες δύο – τρεις ημέρες. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να οδηγήσω την ομάδα στο σωστό μονοπάτι. Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο χωρών είναι το πάθος. Ξέρω αρκετούς παίκτες που παίζουν στο Ισραήλ, έχω παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Όλοι ξέρουν την ιστορία του συλλόγου, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο Ισραήλ. Ξέρω ότι έχουμε πολύ ισχυρή βάση φιλάθλων”.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και την εξαιρετική εκκίνηση του Στέφανου Δέδα στον πάγκο της Χάποελ Χολόν: “Μίλησα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όπως είπα, όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που δεν καταφέραμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Σίγουρα όμως, ξέρω αρκετά πράγματα για το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που ήταν ο πρώτος που ήρθε εδώ, έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Κι ο Στέφανος Δέδας τα πηγαίνει εξαιρετικά από την στιγμή που ήρθε στο Ισραήλ. Είμαστε μια χώρα που αγαπάει πολύ το μπάσκετ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι στο DNA μας”.

To Top