ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Δείξαμε το dna και την ταυτότητα μας! Η εικόνα του αγώνα, εικόνα όλης της χρονιάς του Άρη”

Ο Γιάννης Καστρίτης και στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του.

Όπως είπε ο προπονητής του Άρη: «Συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτό που έκαναν σήμερα. Ήταν ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς και είχαμε την εικόνα που πρέπει. Δείξαμε το dna και την ταυτότητά μας. Δεν έχουμε περάσει εύκολα αλλά από πολλές δυσκολίες αλλά στο τέλος καταθέσαμε την καρδιά και την ψυχή μας. Αυτό κάναμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ειδικά έτσι όπως μπήκαμε. Χρειάστηκε υπέρβαση απ’ όλους μαζί με τη συγκλονιστική στήριξη του κόσμου και παρότι δεν είχαμε τις καλύτερες επιλογές στην επίθεση, βρήκαμε τον τρόπο προς το αντίπαλο καλάθια και βγήκαμε νικητές».

Για το αν το παιχνίδι παίχθηκε με τους κανόνες του Άρη: «Το πώς πήγε το παιχνίδι είναι μια εικόνα όλης της ιστορίας μας στη χρονιά. Περνάμε δύσκολα σε όλα τα επίπεδα αλλά στο τέλος βρίσκουμε τις λύσεις. Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε, χάσαμε βολές, δεν είδαμε πράγματα σε άμυνα και επίθεση και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι δίνοντας στον ΠΑΟΚ ελεύθερα σουτ. Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα, αυτό μπορεί να σε βαρύνει ακόμη περισσότερο».

Σε ερώτηση για τον στόχο της 6αδας: «Δεν χαμηλώνω τον πήχη αλλά δεν θέλω να θεωρείται κάτι δεδομένο. Έχουμε περάσει δύσκολες βραδιές και είναι απίστευτη υπέρβαση αυτό που έχουμε κάνει φέτος. Πρέπει να είναι περήφανος ο κόσμος του Άρη».

Για την ανοιχτή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, αν ο ίδιος και οι παίκτες νιώθουν επιπλέον ευθύνη ούτως ώστε να «πείσουν» τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΚΑΕ: «Από την πρώτη στιγμή που αναλαμβάνεις τον Άρη ή υπογράφεις ως παίκτης έχεις τεράστια ευθύνη και κάθε μέρα λειτουργείς με μεγάλη πίεση. Υπό αυτό το πρίσμα, αυτό νιώθουμε από την πρώτη στιγμή. Την έχουν διαχειριστεί οι παίκτες. Έχουμε συνηθίσει στον πρωταθλητισμός της καθημερινότητας. Όντως έτσι είναι, υπάρχει αυτό, καταλαβαίνουμε την προσπάθεια αλλά θέλουμε κάθε μέρα να κερδίζουμε. Αν το βλέπεις ο κόσμος και μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του κεφαλαίου, νομίζω ότι θα ήταν ευχής έργον».

To Top