ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Εμπιστοσύνη στο έργο μας, έτοιμοι τον Νοέμβριο, όλοι τον καλύτερο μας εαυτό” (videos)

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στη σημερινή media day, για τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε στις σκέψεις και τους στόχους που έχουν τεθεί, ενώ μίλησε και για την προσπάθεια ανεύρεσης ενός ακόμη ξένου παίκτη.

Μιλώντας για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του, αλλά και στο πότε θεωρεί ο ίδιος ότι θα είναι έτοιμη τόνισε με έμφαση” Έχω εμπιστοσύνη στο έργο μας, θα είμαστε έτοιμοι τον Νοέμβριο, όλοι τον καλύτερο μας εαυτό”.

«Πλησιάζουμε στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και μας δίνει ένα εξτρά κίνητρο και ενθουσιασμό, έτσι είναι κάθε χρόνο όταν ολοκληρώνεται η μακρά περίοδος της προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, τα παιδιά δείχνουν φοβερή διάθεση και δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης για να προσθέσει:

«Συνεχίζουμε προπονήσεις μέχρι το πρώτο μας παιχνίδι την Κυριακή, από εκεί και πέρα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στο έργο μας και θα είμαστε έτοιμο τον Νοέμβριο».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης απάντησε: «Βρισκόμαστε σε επαφές με την αγορά, παρόλα αυτά δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη πίεση, έχουμε ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ με παιδιά που έχουν δείξει ότι μπορούνε να ανταποκριθούν οπότε υπό αυτή την έννοια δεν έχει ουσία να πάρουμε κάποιον παίκτη απλά για να πάρουμε».

Aκολούθως, για την αγωνιστική ετοιμότητα των «κιτρινόμαυρων», ο προπονητής τους δήλωσε: «Περιμένουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι τόσο από άποψη τακτικής ετοιμότητας αλλά και πνευματικής προσέγγισης την ώρα του παιχνιδιού. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, τα ερεθίσματα που πήραμε από το παιχνίδι με τη Γουλβς και η δουλειά που κάναμε τις επόμενες ημέρες, θεωρούμε ότι θα τη δούμε στο πρώτο παιχνίδι μας».

Κλείνοντας, για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο 40χρονος τεχνικός ανέφερε: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, όπως κάναμε και πέρσι πριν το παιχνίδι αυτό αλλά και ανεξαρτήτως αντιπάλου, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος».

Δείτε εδώ τα όσα είπε on camera:

To Top