ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Με όπλο την άμυνα και την ώθηση από τον κόσμο μας…”

Ο Γιάννης Καστρίτης υπογράμμισε με γραπτή δήλωσή του πως το Λαύριο δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου και επεσήμανε πως απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά και σκληράδα στην άμυνα, η οποία μαζί με την ώθηση από τον κόσμο θα φέρουν τη νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες νίκες και στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί αυτό των επιτυχιών. Το Λαύριο είναι πολύ διαφορετικό, συγκριτικά με την ομάδα που αντιμετώπισε ο Άρης στον αγώνα της πρεμιέρας. Έχουν κάνει τρεις προσθήκες ποιοτικών παικτών το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φαίνεται να πατάνε πολύ καλά στα πόδια τους, διαθέτουν πλέον περισσότερο ταλέντο στην επίθεση και αρχίζουν να παίζουν στο επίπεδο που θέλουν” και πρόσθεσε:

“Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς για 40 λεπτά. Να είμαστε πάρα πολύ σκληροί με όπλο την άμυνά μας και με την ώθηση που θα πάρουμε από τον κόσμο μας να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη”.

To Top