ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Νίκη πρόκριση με σούπερ άμυνα, τρομερός ο κόσμος, αφιερωμένη η νίκη στον Άλκη”

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος είδε τον Άρη όχι μόνο να κερδίζει την Ουλμ αλλά να παίρνει το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση του Eurocup.

Στη μνήμη του Άλκη Καμπανού αφιέρωσε ο Γιάννης Καστρίτης τη σπουδαία νίκη του Άρη κόντρα στην Ουλμ (86-66), με την οποία οι κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν την πρόκριση στο TOP-16 του EuroCup.

Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε, επίσης, για την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του και ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη για την δυναμική παρουσία του στη γερμανική πόλη.”Ήταν ξεκάθαρο μετά την πρώτη περίοδο πως ήταν μια εμφάνιση που παίξαμε τρομερή άμυνα. Στην ενέργεια ήμασταν στα στάνταρ μας και όπως θέλουμε να είμαστε. Παίξαμε εξαιρετικά σε όλο το παιχνίδι.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί είχαμε ακόμα έναν τραυματισμό με τον Γκάλινατ. Ελπίζω να είναι καλά και να μην έχει κάτι σοβαρό, είχε ένα χτύπημα και ο Μπλούμπεργκς.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την τρομερή υποστήριξη και είμαστε χαρούμενοι και για αυτούς.Ο κόσμος ήταν από νωρίς στο ξενοδοχείο, πολλοί ταξίδεψαν και χωρίς εισιτήρια. Ηταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Έχει να κάνει με τη νοοτροπία μας. Γυρίσαμε το κουμπί στο δεύτερο δεκάλεπτο, συνεχίσαμε με τον ρυθμό μας σε άμυνα και επίθεση. Ήταν φανερό πως όλοι οι παίκτες συνείσφεραν πολλά στο παιχνίδι, άσχετα με το πόσο έπαιξαν ή με την στατιστική τους. Παίξαμε όλοι με συνοχή.

Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού που συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον χαμό του”.

 

To Top