ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: «Να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο για ότι βλέπει στο παρκέ»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον Άρη για το χτίσιμο της φετινής ομάδας και τους στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ξεκινάμε την προσπάθειά μας σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Η ποιότητα όλων των ομάδων έχει ανέβει, από τη στιγμή που τα έξτρα έσοδα τις επέτρεψαν να ενισχυθούν.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, στόχος μας ήταν να επενδύσουμε στην αθλητικότητα, τη φρεσκάδα, το κίνητρο και τη «δίψα» για διάκριση. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο και σύγχρονο μπάσκετ και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο γι’ αυτό που θα βλέπει στο παρκέ.

Το έργο μας δε θα είναι εύκολο, όμως εκπροσωπούμε μία τεράστια ομάδα και οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Έχουμε πίστη στους παίκτες μας και στις δυνάμεις μας, ενώ ανυπομονούμε να επιστρέψει ο κόσμος μας που τόσο πολύ έλειψε πέρυσι και να μας δώσει μεγάλη ώθηση.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και να παρακολουθήσουμε ένα πρωτάθλημα με όμορφο θέαμα, με τεράστιο ενδιαφέρον σε όλα τα στρώματα της βαθμολογίας, με γεμάτα γήπεδα και μακριά από ατυχίες που τόσο πολύ μας έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια».

To Top