ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Τα 29 επιθετικά ριμπάουντ δείχνουν πολλά, αφιερωμένη η νίκη στον Σαλονικίδη” (video)

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συγκλονιστική παρουσία του στο Παλέ στη συνέχεια ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο καθαρά αγωνιστικό μέρος και στάθηκε στα 29 επιθετικά ριμπάουντ που είχε η ομάδα του, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σαλονικίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω με ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσος κόσμος ήρθε σήμερα, μας έσπρωξε προς την νίκη με την ενέργεια του. Ελπίζω και εύχομαι πως τους δίνουμε αυτό που θέλουν και πως έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο»
Αυτό που προσπαθούμε σε κάθε φάση να παλεύουμε, όπως έχουμε δηλώσει από την αρχή».

Επίσης πρόσθεσε: «Κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, πήραμε λάθος αποφάσεις στην επίθεση, χάσαμε πολλά καλάθια. Αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο μας, στην άμυνα ήμασταν εκεί. Τα 29 επιθετικά ριμπάουντ, δείχνουν πόσο θες να πας στην μπάλα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, το είχαμε τσεκάρει πως ήταν σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε το Λαύριο, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το Λαύριο φέρνει παίκτες και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί.»

Στο τέλος ο κόουτς του Άρη δήλωσε: «Η ομάδα σύσσωμη αφιερώνει την νίκη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σαλονικίδη που… έφυγε πριν από μερικές ημέρες από κοντά μας».

To Top