ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και το πάθος των παιδιών μας”

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν σταμάτησε να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του και δήλωσε επανειλλημένως πως νιώθει περήφανος για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλοι οι παίκτες, αφήνοντας στην άκρη προβλήματα τραυματισμών.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα ήταν μια δικαιότατη νίκη της ομάδας. Δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ θέλαμε τη σημερινή νίκη και πόσο έτοιμοι ήμασταν να παλέψουμε για 40 λεπτά.

Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα για τον αγώνα. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και το πάθος των παιδιών μας…”.

Πρόσθεσε πως “καταφέραμε και μαθηματικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Δυσκολεύομαι να το εκφράσω, αλλά δεν νομίζω ότι αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος αυτού του τεράστιου συλλόγου αυτό ακριβώς, όμως από την άλλη πλευρά οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος κάθε χρονιάς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κατάματα και να έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων της ομάδας. Υπό αυτό το πρίσμα και βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται από όλους, είμαι περήφανος για όλους.

Ο στόχος ειναι είναι ο ελάχιστος δυνατός, αλλά μπορούν να είναι περήφανοι και οι φίλοι της ομάδας. Η τελική κατάταξη δεν είναι υψηλή, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, πάντα δίναμε το 100% και σήμερα οι παίκτες αυτό έκαναν ακόμα κι όταν το αποτέλεσμα είχε κριθεί”.

Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στον Μποχωρίδη λέγοντας πως “ο Λευτέρης αγωνίστηκε με ένεση, στο πρόσωπό του ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί με τραυματισμούς, με ενέσεις, απροπόνητοι, για το καλό της ομάδας. Πολλοί λένε πολλά, αλλά εγώ είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά και κάθε φορά ήταν εκεί για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό” και κατέληξε: “Λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε, οι παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, αυτοί είχαν θέληση σήμερα να κερδίσουν… Όποτε ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, πάντα αντιδρούσαμε με τον σωστό τρόπο. Μπορεί να μην είμαστε η πιο ταλαντούχα ομάδα, αλλά στην πίεση ήμασταν παρόντες…”.

To Top