Καταγγελίες Χριστοβασίλη για ΕΠΟ: “Δεν έλεγξε καν ο διαιτητής! Πρώτη φορά στα 13 χρόνια ακυρώνεται έτσι ένας αγώνας”! (video)

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό καταγγέλοντας πως η ΕΠΟ αγνόησε το αίτημα της ομάδας του, ενώ ομολόγησε ότι για πρώτη φορά στα 13 χρόνια ακυρώνεται με τέτοιες καιρικές συνθήκες ένας αγώνας.

Αναλυτικά όσα ανέφρε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι αλήθεια ότι άμεσα ζητήσαμε από την ΕΠΟ να γίνει το ματς στην Αθήνα λόγω καιρικών συνθηκών. Όταν βρέχει συνέχεια είναι αδύνατον ο αγωνιστικός χώρος να είναι καλός.

Δυστυχώς η ΕΠΟ μας αγνόησε πλήρως και μας είπαν το ματς θα γίνει στα Γιάννενα. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν χειρότερη από εκείνη που ήταν με τον Απόλλωνα ή τον Ατρόμητο.

Βρέχει από το πρωί κι ο διαιτητής πήρε μια απόφαση χωρίς να δει αν η μπάλα πηδάει ή όχι στο γήπεδο.

Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να βοηθήσει κάποιος αυτό το γήπεδο, γιατί δεν προλαβαίνει να στεγνώσει όταν βρέχει συνέχεια. Δεν μας άκουσαν και μας βάζουν να παίξουμε με άλλη σύνθεση, επειδή παίζουμε την ύπαρξή μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν γίνει το ματς την Παρασκευή: «Δεν θα γίνει αύριο γιατί σε 48 ώρες ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, παίζουμε Δευτέρα αλλά ο αντίπαλός μας δεν μπορεί να κάνει το ματς αύριο.

Στα 13 χρόνια που είμαι εδώ πρώτη φορά οι διαιτητές ακυρώνουν ένα παιχνίδι που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι χειρότερες απ’ αυτές που ξέρουμε εδώ».

To Top