ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατατέθηκε ο φάκελος της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης

Την βεβαιότητά τους για την θετική έκβαση στο θέμα της αδειοδότησης εκφράζουν στην ΠΑΕ Άρης, καθώς σήμερα το πρωί κατατέθηκε ο φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.

Ο φάκελος των «κιτρινόμαυρων» είναι πλήρης, όπως διαβεβαιώνουν στην Αλκμήνης, λείπουν οι υπογραφές μόνο τον Ραφίκ Τζεμπούρ και Ραούλ Μπράβο, για τους οποίους όμως υπάρχον τα καταθετήρια στην τράπεζα, που δείχνουν ότι μέχρι 31/12 όπως επιβάλλει η αδειοδότηση, έχουν πλήρως εξοφληθεί.

Παράλληλα, μπορεί να απουσιάζουν και οι υπογραφές των Χρήστου Ιντζίδη και Αντρέου, που είχαν καταθέσει προσφυγή, ωστόσο από τον Άρη και πάλι δεν ανησυχούν, καθώς οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν εντός χρονικών ορίων για την αδειοδότηση.

Μέχρι το τέλος του μήνα η αρμόδια αρχή θα έχει εξετάσει τον φάκελο της ΠΑΕ και θα εκδώσει την απόφασή της με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να είναι απόλυτα βέβαιοι πως ο Άρης δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς έχει τακτοποιήσει όλες τις οφειλές του σε παίκτες μέχρι τις 31/12.

Το θέμα της αδειοδότησης είναι εξόχως σημαντικό τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει ανοιχτό το παράθυρο με τις αδειοδοτήσεις της Σούπερ λίγκας και την υπόθεση του Ηρακλή.

To Top