Κατηγορείται για πλαστογράφηση διαβατηρίου ο Μάρκους Σλότερ – Μπλεξίματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μάρκους Σλότερ κατηγορείται για πλαστογράφηση διαβατηρίου κάτι που βάζει σε μπελάδες και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ο βετεράνος σέντερ που πέρασε από την ΑΕΚ, αναμένεται να διωχθεί ποινικά για πλαστογράφηση διαβατηρίου, ενώ φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί ως κοινοτικός στην ΑCB και να μην πιάνει θέση ξένου!

Στην ίδια υπόθεση είναι μπλεγμένος και ο Άντι Πάνκο, τον οποίο επίσης γνωρίσαμε στην Ελλάδα με το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR τη σεζόν 2012-13, πριν πάει στη Μάλαγα ως αντάλλαγμα για τον Τζέιμς Γκιστ!

Ο Σλότερ έλαβε διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας το 2015, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Copa del Rey. Η διαδικασία έγινε για να μπορέσει ο Αμερικανός να αγωνιστεί ως κοινοτικός στο μίνι τουρνουά. Αργότερα διαπιστώθηκε, ωστόσο, ότι οι πληροφορίες που αναγράφονταν στο διαβατήριο ήταν ψευδείς. Συγκεκριμένα, τα διαβατήρια του Σλότερ και του Πάνκο είχαν τον ίδιο αριθμό, ενώ έλειπαν από αυτά διάφορες σελίδες.

Για να αποκτήσουν τα διαβατήρια, οι δύο παίκτες έχουν παραδεχτεί ότι πλήρωσαν 35.000 ευρώ σε μετρητά ο καθένας στον Ρίτσαρντ Νγκέμα, έναν πρώην παίκτη των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης που είχε επαφές με την κυβέρνηση της Ισημερινής Γουινέας.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τόσο τη Liga Endesa όσο και το Copa del Rey το 2015. Ως εκ τούτου, η Μπαρτσελόνα, η οποία συμμετείχε ενεργά στην υπόθεση εδώ και 9 χρόνια, θα ζητήσει από τις αρχές να αφαιρέσουν τους τίτλους από τη «βασίλισσα», αν αυτή κριθεί ένοχη για εμπλοκή στην παρατυπία του Σλότερ!

To Top