Κεκλεισμένων το Αστέρας Τρίπολης-Βόλος λόγω καμερών

Μετά το Λαμία – ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, τώρα και το Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για τα πλέι άουτ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω καμερών.

Συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν λειτουργεί πλήρως και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο νέος αθλητικός νόμος, κάτι που έφερε και την απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 8/13-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Playouts 2023/2024 – Super League, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του12ώρου, ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω γήπεδο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Επισημαίνεται ότι τα γήπεδα, στα οποία πρόκειται να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Playouts 2023/2024 – Super League, ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής με σύννομη λειτουργία των καμερών.

Ειδικότερα, τα γήπεδα αυτά στα οποία θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου 16/03/2024 είναι:

– ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΜΙΧ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» για τον αγώνα ΚΗΦΙΣΙΑ – Ο.Φ.Η.

– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

– ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για τον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

To Top