Κερ: «Σχεδόν απίθανο να παίξει φέτος ο Κλέι Τόμπσον»

Απειροελάχιστες πιθανότητες έχει ο Κλέι Τόμπσον να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, όπως αποκάλυψε ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιούλιο, εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη και σύμφωνα με τον προπονητή των Γουόριορς θα χρειαστεί να μείνει εκτός για όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και γι’ αυτό ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα της ομάδας από το Γκόλντεν Στέιτ δίχως εκείνον.

«Είναι σχεδόν απίθανο να παίξει φέτος ο Κλέι Τόμπσον και θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Θα πρέπει να το δούμε ρεαλιστικά. Είχα υποστεί και εγώ ρήξη χιαστού στο κολέγιο και έχασα όλη τη σεζόν. Για να αποθεραπευτεί πλήρως ο αθλητής από τον συγκεκριμένο τραυματισμό, θα πρέπει να μείνει εκτός για όλη τη σεζόν. Οπότε και ο Κλέι θα μείνει εκτός για όλη τη σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Στιβ Κερ και πρόσθεσε: «Έχουμε αφήσει την πόρτα ανοικτή στην περίπτωση που η αποθεραπεία κυλήσει τέλεια και οι γιατροί δώσουν το ΟΚ. Αλλά, η πραγματικότητα λέει ότι την 1η Απριλίου θα έχει ήδη εννιά μήνες αποθεραπείας. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα άλλα παιδιά να είναι έτοιμα να παίξουν στη θέση του».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Τόμπσον: «Βαριέται πολύ. Ο Κλέι αγαπάει το μπάσκετ, του αρέσει πολύ να παίζει και αυτή την στιγμή, ύστερα από τρεις μήνες αποθεραπείας, είναι πολύ καλά. Δεν πονάει. Μπορεί να κάνει σουτάκια, αλλά ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά του, αφού δεν μπορεί να τρέξει».

 

To Top