ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κιτρινόμαυρος γάμος, έπεσε ένα… οχυρό! “Η καρδιά με πηγαίνει εμένα…” (photos-video)

Ένα από τα πιο δυνατά… οχυρά έπεσε χθες! Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης Παντελής Ζουμπούλης πήρε τη μεγάλη απόφαση και έβαλε στεφάνι στην εκλεκτή της καρδιάς του, την γλυκύτατη Άννα Θεοδωρίδη, ερχόμενος εις γάμου κοινωνία στον Ιερό Ναό Νέας Παναγίας στη Θεσσαλονίκη.

Το όμορφο ζευγάρι πάντρεψαν ο Βλάνταν Ίβιτς και η Άρτεμις Ευθυμιάδου, υπό τις ευλογίες  του πατέρα Μιχαήλ, παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών, οι οποίοι ευχήθηκαν στο νεόνυμφο ζευγάρι στο όμορφο “ταξίδι” που ξεκίνησε…

Το παρών έδωσαν ο Θόδωρος Καρυπίδης, η Ειρήνη Καρυπίδη, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Ίλια Ίβιτς, ο αντιπεριφειάρχης Κωνσταντίνος Γιουτίκας, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Λεκάκης, ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ Άρης Χρήστος Γρόλλιος, ο γενικός αρχηγός των ακαδημιών του Άρη Πάνος Αλεξιάδης, ο πρώην διευθυντής της ΠΑΕ Βασίλης Παναγιωτάκης καθώς και πλήθος μελών της οικογένειας των κιτρινόμαυρων.

Ξεχωριστές στιγμές η… αγκαλιά της σημαίας του Άρη που έβγαλε ο αεικίνητος Δημήτρης Πιπερίδης, όπως και φυσικά η στιγμή που κάτω από πυροτεχνήματα, έπαιζε το τραγούδι “η καρδιά με πηγαίνει εμένα…”.

Το PRESSARIS εύχεται στον Παντελή και την Άννα να είναι ευλογημένοι με βίο ανθόσπαρτον!

Δείτε εδώ εικόνες:

To Top