Κι επίσημα στο τοπικό της Κρήτης τη νέα σεζόν το Ρέθυμνο

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Ρέθυμνο BC, Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη της επόμενης μέρας του Ρεθύμνου Cretan Kings, μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ του Ρεθύμνου, όπου ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, αλλά και τους στόχους στη νέα εποχή.

Επίσης, άφησε ανοιχτή την «πόρτα» για όποιον ή όποιους θελήσουν να αναλάβουν το βάρος για τη συμμετοχή σε Εθνική κατηγορία και αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ανακαίνισης του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» και στον Κωστή Ζομπανάκη.

«Εμείς έχουμε κάνει έναν μεγάλο κύκλο επαφών. Αναφέρομαι στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, καθώς σε εμάς πέρασε η ευθύνη μετά την απόφαση του Κωστή Ζομπανάκη να αποχωρήσει, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ που ήταν ενεργά. Κάναμε τη συνάντηση, κάναμε έναν κύκλο επαφών, μιλήσαμε με τον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς την ομάδα είναι σε συγκινητικό επίπεδο. Πλην όμως, οικονομικά δεν μπορούμε να πούμε ότι καλύπτονται οι προϋποθέσεις τις οποίες θέσαμε για να προχωρήσουμε στην κίνηση να κατέβει η ομάδα σε Εθνική κατηγορία. Αυτό το κατανοούμε και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αδιαφορεί ο κόσμος για την ομάδα. Το αντίθετο, ο κόσμος είναι ιδιαίτερα πιεστικός σχετικά με το ενδιαφέρον του, πλην όμως οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι όσο γαλαντόμος θα ήθελε.

Εμείς με βάση τα δεδομένα που έχουμε θέσει, την εικόνα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, όπου δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε ποτέ ομάδα διαφορετική από αυτό που ο Ζομπανάκης είχε θεσπίσει σε ό,τι αφορά στα οικονομικά, αυτό που λέμε και διαπιστώνουμε είναι ότι δεν μπορούμε να κατέβουμε σε Εθνική κατηγορία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαϊτζάκης.

To Top