Κι όμως… καλά έβλεπαν οι Γερμανοί τον Γιαννιώτα στο Ντίσελντορφ!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει την τιμητική του τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Γερμανία.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα ιστοσελίδας ο παίκτης του Άρη βρέθηκε και στην «Esprit-Arena» και μάλιστα έγινε αντιληπτός από αρκετό κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο λόγω της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε ο Νόρμπερτ Μέιερ, μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» του με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Η ιστοσελίδα rp-online.de αναφέρει: «Αρκετοί είδαν έναν νεαρό ύψους 1,73 να φωτογραφίζεται και οι περισσότεροι απορούσαν ποιος μπορεί να είναι. Εμείς είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε ότι ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας και σίγουρα δε βρέθηκε κατά λάθος στο γήπεδο». Αυτά έλεγαν οι Γερμανοί και μάλλον καλά έβλεπαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός επιθετικός που έχει ανοίξει για καλά την πόρτα της εξόδου έκανε ταξίδι αστραπή πριν από μερικές μέρες στην γερμανική πόλη μαζί με τον εκπρόσωπό του για να συναντηθεί από κοντά με τα στελέχη της γερμανικής ομάδας.

Η συνάντηση λέγεται ότι έφερε ακόμη πιο… κοντά τον Γιαννιώτα στη Γερμανική ομάδα. Δεν είναι τυχαία η αναφορά του στο twitter: «Κατανόηση απο κόσμο!!! Κάθε παικτης έχει καριέρα»!

Με νέο δημοσίευμα μάλιστα, η συγκεκριμένη σελίδα επιβεβαιώνει και το μεγάλο ενδιαφέρον της Φορτούνα και ότι υπήρχαν συνομιλίες με τον παίκτη και τους συμβούλους του!

Υπενθυμίζεται ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει υποβιβαστεί στη Β’ Γερμανίας.

To Top