ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κλειδώνει” η Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Θέμα ημερών φαίνεται να είναι η οριστικοποίηση του προγράμματος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Άρη, ο οποίος έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες τοποθεσίες τις τελευταίες μέρες.

Κατά την περσινή χρονιά οι κιτρινόμαυροι έμειναν Ελλάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δεν επέλεξαν προορισμό για το εξωτερικό.

Φέτος, δείχνουν αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη, με τους προορισμούς να πέφτουν στο τραπέζι και την Πολωνία να δείχνει ως η επικρατέστερη επιλογή για το βασικό στάδιο, προς το δεύτερο μισό του Ιουλίου. Έτσι όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα ταξιδέψει για δέκα μέρες στην Πολωνία και συγκεκριμένα από τις 19 έως τις 29 Ιουλίου. Ένα διάστημα στο οποίο αναμένεται να δώσει και τρία φιλικά.

Προηγουμένως, με την έναρξη της προετοιμασίας, και προς το πρώτο 10ήμερο του Ιούλη η ομάδα θα μεταβεί για λίγες μέρες στην Πτολεμαϊδα, όπου θα καταλύσει και θα πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι της δουλειάς της.

Ένας προορισμός γνώριμος στον Άρη, με την μίνι περσινή προετοιμασία που εξασφάλισε ο Μάντζιος και οι συνεργάτες του στους παίκτες του εκεί να έχει ικανοποιήσει την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

To Top