Κλειστός ρυθμός στην Ουαλία

Επιστροφή στις επάλξεις μετά από μία ημέρα ανάπαυσης, ενώ στην πιο πρόσφατη επιλογή μας είδαμε το ματς της Γκέφλε με την Εργκριτε να μένει στο 0-1 και ενώ είχαμε επιλέξει goal/goal και over 2.5 σε combo. Αλλιώς μπορεί και να χαρακτηριστεί ως… όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες, καθώς το ματς ήταν εκτός του πεδίου δράσης.

 

Για την πρώτη αγωνιστική του Nations League, έχουμε ντέρμπι στη Βρετανία, εκεί όπου η Ουαλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία, ένα ματς στο οποίο δεν περιμένουμε να ανοίξει ο ρυθμός. Η γηπεδούχος έρχεται από φιλική ισοπαλία δίχως τέρματα με το Μεξικό εκτός έδρας, έχει μόλις μία νίκη στα πέντε πρόσφατα ματς και αυτή κόντρα στην Κίνα εκτός έδρας. Σε γενικές γραμμές δυσκολεύεται πολύ επιθετικά και παράλληλα στην άμυνα κρατάει… χαρακτήρα.

 

Πάμε και προς την Ιρλανδία, εκεί όπου η ομάδα του Ο’ Νιλ έρχεται από τη φιλική νίκη με 2-1 κόντρα στις ΗΠΑ, ενώ προηγουμένως μετρούσε τρεις σερί ηττες, αλλά κόντρα σε πολύ πιο ισχυρούς αντιπάλους. Είναι ξεκάθαρο ότι δίνει περισσότερη έμφαση στην άμυνά της και υπό αυτό το πρίσμα, έχει λογική η επιλογή της ισοπαλίας στο ημίχρονο, η οποία προσφέρεται στο 2.00.

 

Για περισσότερα προγνωστικα στοιχημα σημερα επισκεφτείτε το Bet-hoven.gr.

To Top