Κλοπ για Τσιμίκα: «Ταιριάζει τέλεια στην Λίβερπουλ»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα και αποκάλυψε ότι η Λίβερπουλ τον παρακολουθούσε για χρόνια πριν προβεί στην απόκτησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ: «Παρακολουθούσαμε τον Κώστα εδώ και πολύ καιρό και ελπίζαμε ότι θα έρθει σε εμάς. Είναι τέλεια νέα πριν επιστρέψουμε όλοι μαζί σύντομα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με νοοτροπία νικητή και αγωνιστή. Μου αρέσει η νοοτροπία του. Ταιριάζει τέλεια με την φιλοσοφία και την θέληση που έχουμε ήδη στα αποδυτήρια μας.

Έχει δείξει ήδη σε νεαρή ηλικία ότι μπορεί να αντεπεξέλθει ποδοσφαιρικά σε διάφορες χώρες και να τα πάει καλά και ήταν ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Ολυμπιακού, που κέρδισε φέτος το πρωτάθλημα και έκανε αυτή την πορεία στην Ευρώπη. Ο Κώστας ξέρει από την προσωπική του εμπειρία τι χρειάζεται για να είναι ανταγωνιστικός και να πετύχει τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Champions Lague και είναι φιλόδοξος για να πετύχει ακόμα περισσότερα, όπως κι εμείς.

Τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε μερικούς πολύ σκληρούς αντιπάλους τις τελευταίες σεζόν και ξέρουμε ότι ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, κάτι τέλειο για εμάς. Για αυτούς τους λόγους είμαι ενθουσιασμένος να ξέρω ότι θα τον έχουμε μαζί μας για τα χρόνια που έρχονται. Είμαι πολύ χαρούμενος».

To Top