Κλοπ: “Η πρώτη προπόνηση θύμισε την πρώτη ημέρα στο σχολείο”

H Λίβερπουλ είχε την πρώτη της ομαδική προπόνηση στη μετά-κορονοϊού εποχή και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αρχίζει ουσιαστικά προετοιμασία και ενόψει της νέας σεζόν.

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από την τελευταία φορά που έγινε κάποιος αγώνας της Premier League, ωστόσο την Τετάρτη (19/5) οι ομάδες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας έκαναν το πρώτο δειλό βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα με τη διεξαγωγή ομαδικής προπόνησης.

Είχε βέβαια τις ιδιαιτερότητές της από τη στιγμή που δεν είχε διάρκεια πάνω από 75 λεπτά και απαγορευόταν η σωματική επαφή μεταξύ των παικτών, ωστόσο αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις ομάδες που προσπαθούν να υλοποιήσουν το “Project Restart” και να επιστρέψουν στα γήπεδα τον Ιούνιο για να δώσουν τα 92 ματς που απομένουν.

Μεταξύ των ομάδων που έκαναν μία νέα αρχή την Τετάρτη ήταν και η Λίβερπουλ, η οποία απολαμβάνει διαφορά 25 βαθμών από την Μάντσεστερ Σίτι και θέλει μόνο δύο νίκες για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο, με τον Γιούργκεν Κλόπ να δίνει το στίγμα για τους κόκκινους μέσω δηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“Ξύπνησα ακόμα νωρίτερα από το συνηθισμένο και συνειδητοποίησα πως ήταν η πρώτη μου ημέρα. Έμοιαζε σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Για μένα ήταν 46 χρόνια πριν, αλλά θα πρέπει να ήταν κάτι παρόμοιο.

To Top