Κοινή δήλωση Ηλιάδη και συνεργατών: “Μεγάλο ευχαριστώ, εκφράζουμε τα όνειρα για τον Άρη, υποσχόμαστε να τα κάνουμε πράξη”!

Με κοινή δήλωση των μελών της Παράταξης «ΑΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ», μετά την εκλογή του Δημήτρη Ηλιάδη στην προεδρία της ΠΑΕ, εκφράζεται ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και μια δέσμευση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

” Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας ψήφισαν και μας εξέλεξαν για να ηγηθούμε τηςΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πίστεψαν σ’ όσα είπαμε και να είναι σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Δεν είμαστε παρά μόνο οι εκφραστές των δικών τους ονείρων για τον ΑΡΗ και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε τα όνειρα τους για την ομάδα, που είναι και όνειρα μας, να γίνουν πράξη.

Θέλουμε δίπλα μας και όλους εκείνους που δεν μας ψήφισαν γιατί είχαν άλλη άποψη την οποία σεβόμαστε.

Ο μεγάλος ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από σύμπνοια, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα. Ολοι μαζί, από αυτή τη στιγμή, κάνουμε μία νέα αρχή με στόχο να εξυγιανθεί οικονομικά ο ΑΡΗΣ και να φτάσει αγωνιστικά η ομάδα εκεί όπου όλοι θέλουμε.

Ευχαριστούμε και όλους εκείνους που συνεισέφεραν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τουςώστε να διεξαχθούν οι εκλογές με αξιόπιστες διαδικασίες.

Για την «ΑΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»

Δημήτρης Ηλιάδης

Αθανάσιος Ε. Αθανασιάδης

Πολυδεύκης Γκουρλάκης

Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης

Μάριος Ευθυμιόπουλος

Σταύρος Ζαχαρέλης

To Top