Κολύμβηση: Πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό για τον Ζαχαριάδη, σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Άρη

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του τμήματος Κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Ημερίδα ορίων ανοικτής θάλασσας, που είχε ως σκοπό τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού.

Η Ημερίδα διοργανώθηκε στην παραλία Διστόμου Βοιωτίας, στα Άσπρα Σπίτια και ο ΑΡΗΣ συμμετείχε στους αγώνες με την πολυπληθέστερη σύνθεση (17 αθλητές-αθλήτριες).

Μεγάλος νικητής στα 7.500 μέτρα νέων ήταν ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση και με τη νίκη αυτή κέρδισε επάξια και την πρόκρισή του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ελένη Κεχαγια και η Ιωάννα Παπαδοπούλου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στα 10.000 Νέων Γυναικών και στα 7.500 μέτρα Νεανίδων αντίστοιχα. Οι δύο αθλήτριές μας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και δεν κέρδισαν τις κούρσες τους στις λεπτομέρειες…

Την τέταρτη θέση κατέκτησαν ο Ρος Αϊβαλιώτης (10.000μ.), η Αθήνα Λάκκα (7.500μ) και η Βαρβάρα Γκιουζεπα – Πετροπούλου (5.000μ.).

Την έκτη θέση κατέλαβαν ο Θανάσης Φλώρος και η Ελένη Γκιουζέπα-Πετροπούλου στα 7.500μ. Νέων και Νεανίδων αντίστοιχα, ενώ την έβδομη θέση πήραν ο Ανδρέας Χριστοφής (7.500μ.) και ο Γιώργος Πετρίδης (5.000μ.).

Τέλος, στη 12η θέση του αγωνίσματός τους τερμάτισαν η Στέλλα Κανάνη (7.500μ.) και ο Δημήτρης Γιάμαλης (5.000μ.), στη 13η η Δανάη Νασιούδη και στη 14η η Σαβίνα Γκουμπανίτσα στα 7.500μ. Νεανίδων.

To Top