Κοστίσιν: “Το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή, μεγάλη ομάδα ο Άρης”

Για την Κόλος Κοβαλίβκα το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της είναι σαν μια γιορτή, όπως επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Ρούσλαν Κοστίσιν.

Ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε αρχικά πως “αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν μια γιορτή. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι”.

Ρωτήθηκε τι γνωρίζει για τον Άρη και τον Μπρούνο Γκάμα και απάντησε πως “ξέρω τον Μπρούνο Γκάμα καλά από όσα έκανε στην Ουκρανία. Τα ίδια κάνει και εδώ στην Ελλάδα. Ο Άρης είναι μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, ξέρω ότι έχει τρια πρωταθλήματα. Εχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη αλλά από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον Άρη φαβορί είπε: “Πιστεύω ότι ο Άρης είναι το φαβορί αύριο. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Πέρσι εμείς δεν ήμασταν φαβορί αλλά καταφέραμε να τα πάμε καλά και βγήκαμε στην Ευρώπη”.

Κατέληξε λέγοντας πως “αναλύσαμε πολύ τον Άρη και είδαμε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα για εμάς. Περιμένουμε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι”, ενώ απέφυγε να απαντήσει αν θα παίξει αμυντική ομάδα του: “Αυτό είναι μυστικό”.

To Top