ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Όνειρο για όλους μας η κατάκτηση του Κυπέλλου” 

Ο Χουλιάν Κουέστα αντιλαμβάνεται την τεράστια δίψα και επιθυμία, που υπάρχει σε ολόκληρο τον οργανισμό του Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα όνειρο για όλους.

Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την πρόκληση του Κυπέλλου και την αναμέτρηση που ακολουθεί στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία  κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: “Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έπαιξαν καλά, τη στιγμή που εμείς ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες εν όψει Κυπέλλου. Θέλαμε τη νίκη και τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο, το οποίο είναι πιο σημαντικό για εμάς”.

Για το όνειρο της κατάκτησης ενός τροπαίου: “Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Είναι ένα όνειρο για όλους μας. Φέτος είναι πιο εύκολος ο δρόμος προς τον τελικό, αλλά προχωράμε βήμα-βήμα. Θα προετοιμαστούμε στα Γιάννενα και μετά θα πάμε εκεί, έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό”.

Για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα το παιχνίδι του Αγρινίου: “Η νίκη. Πάμε για τη νίκη. Οπότε παίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε. Συνολικά θα είμαστε τρεις μέρες στα Γιάννενα, οπότε έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη: “Είμαστε έτοιμοι. Όλοι θέλουμε το Κύπελλο, εμείς και ο κόσμος. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για το κλαμπ. Είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και τον τελικό”.

To Top