ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουζέλογλου: «Προερχόμαστε από πολύ σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά…»

Η νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο έκανε… θόρυβο, αλλά ο Άρης οφείλει να κοιτάξει μπροστά, όπως έγραψε και στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Αναλυτικά η καταγραφή των σκέψεων του διεθνή φόργουορντ:  “Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Προερχόμαστε από μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία επί του Ηρακλή. Χαρήκαμε για την εμφάνισή μας, όμως η αναμέτρηση αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά…

Είναι σίγουρα ένα αποτέλεσμα, το οποίο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας και μας δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλούμαστε να παίξουμε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έναν ακόμη αγώνα, τον τρίτο σε διάστημα οκτώ ημερών, εκτός έδρας με τον Προμηθέα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικότητα και με παίκτες, οι οποίοι, εκτός από ικανοί είναι και πολύ έμπειροι.

Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες, αλλά και αγωνιστική ταυτότητα.

Εμείς πρέπει να δούμε πως θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτεροι. Να παίξουμε με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση, όπως συνέβη στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στη Λάρισα και τον Ηρακλή και μέσα από την άμυνα, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη”.

To Top