Κούγιας : «Η εγκληματική οργάνωση ανήκει στην ΑΕΚ»

«Βόμβες» από τον Αλέξη Κούγια στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας να χαρακτηρίζει αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης τον Θωμά Μητρόπουλο και υπαρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που δουλεύει στην ΑΕΚ!

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Παπαδόπουλος «όπου γίνονται εκλογές στις Ενώσεις, πηγαίνει με πούλμαν γεμάτο με μπράβους για να πάρουν τις εκλογές της ΕΠΟ».

«Η εγκληματική οργάνωση είναι η ίδια ομάδα από το 1996 με αρχηγό τον Θωμά Μητροπουλο και υπαρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο που δουλεύει στην ΑΕΚ και όπου γίνονται εκλογές στις Ενώσεις πάει με πούλμαν με μπράβους για να πάρουν τις εκλογές της ΕΠΟ», ανέφερε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κατέθεσε επίσης φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του στη Βουλιαγμένη, τον οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, υπέστη επειδή δεν ανήκει στην εγκληματική οργάνωση της παράγκας. Το αφεντικό των Βυσσινί μάλιστα τόνισε ότι τον κλωτσούσε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Όταν έκανα γνωστό ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά, το ίδιο βράδυ, μόλις έκανα δηλώσεις για την εγκληματική οργάνωση, ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης, κατέβηκαν έξι άτομα από 2 αυτοκίνητα και άρχισαν να με κλοτσάνε. Ενας από αυτούς ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top