Κούγιας: «Μέσω της ΚΕΔ γίνονταν όλα τα “εγκλήματα”»

Ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει την κατάθεσή του για την εγκληματική συμμορία τονίζοντας ότι όλα τα «εγκλήματα» γίνονται μέσω της ΚΕΔ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά η κατάθεση του Αλέξη Κούγια: Το “συνεργείο” (μέλη της ΕΠΟ) Κάνουν εγκλήματα, τη βρώμικη δουλειά  μέσω της ΚΕΔ.  Βάζουν πρόεδρο τον λεφτά της περιόδου. Πρώτα τον Κοκκαλη, μετά τον Πατέρα, μετά τον Μαρινακη και τώρα τον Σαββίδη. Το βρώμικο συνεργείο είναι το ίδιο.

Τα προσωπικά βιώματα που αναφέρομαι, με τον κύριο Κουριδη ταυτιστήκαμε.

Οι συναντήσεις που κάναμε ήταν κοινωνικού ενδιαφέροντος. Λόγω των προσωπικών μου σχέσεων θα μπορούσα να είχα γλιτώσει πολλά προβλήματα για τις ομάδες μου.

Μετά την καταδίκη του Κουρτάκη και των στελεχών της εφημερίδας Παραπολιτικά, με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι με θέλει, με ήθελε για δικηγόρο και μου έκανε εντύπωση. Ο Κουρτάκης είχε στενές σχέσεις με Πατέρα. Είναι αδελφικός φίλος με Μαρινάκη. Μέσω Κουρτάκη ήρθα σε επαφή με Μαρινάκη και απέκτησα διαφορετική άποψη απ αυτήν που είχα πριν για αυτόν.

Η επιλογή  Πιλάβιου έγινε επειδή ήταν άσχετος με το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει αν είναι μπάλα η βόμβα. Ο Πιλαβιος ήταν αποδεκτός από τι μεγάλες ομάδες λόγω την κοινωνικής του παρουσίας.

Ο Γκαγκατσης τα ξέρει όλα, τα ελέγχει Άλα. Μπορούσε να περάσει όποιον κανονισμό ήθελε μέσω Κουριδη

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος κι ο Τεβεκελης φορτώνουν σε εκλογές της ΕΠΟ ένα πούλμαν με μπράβους και δορωδοκουν τις ενώσεις για ν βγάλουν τν πρόεδρο της αρεσκείας τους

Για τον Κουριδη δεν ξέρω εγώ κάτι να κάνει.

Ο Σάββας μου είπε ότι οι Προυντζος, Παπανικολάου, Υφαντής, Σταθόπουλος επηρέασαν τους πίνακες. Προσωπικά δεν μπορώ να σας πω κάτι.

Ο Ηρακλής κι άλλες ομάδες χρησιμοποίησαν πλαστές ενημερότητες και μέσω υπαλλήλου της ΕΠΟ έπαιρναν πιστοποιητικό συμμετοχής. Αυτή η παράβαση είχα τιμωρία πρόστιμο. Τότε έπεφτε ο Αστερας που ανήκει στην ένωση του Προυντζου. Βάφτισαν την παράβαση ως βαριά για δυσφήμιση του αθλήματος και έτσι τον έριξαν.

Λακαφωσης: Ποιος το έκανε αυτο;

Κουγιας: Ο αθλητικός εισαγγελέας. Η υποδομή της υπόθεσης ήταν η κρίση της ΕΙΜ (Επιτροπή ιδιότητας μεταγραφων).

Λακαφώσης: Αφήστε τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Με την υποδομή της ΕΙΜ έγινε η δίωξη

Εισαγγελέας: οι μεγάλες ομάδες ελέγχουν τις μικρες;

Κουγιας: Και γω είμαι στενός φίλος του Μαρινακη…

Ο Γεωργέας είναι υπάλληλος του Μελισσανίδη. Αν του πει να πέσει από το παράθυρο θα πέσει. Οι ποδοσφαιριστές που εκαναν καταγγελίες για το Βεροια-Ολυμπιακος είναι όλοι πρώην παίκτες μου.

ιαχρονικά ο Πλατανιάς άρχισε, από τότε που ανέλαβε ένας Βουρεξακης, να ανεβαίνει τις κατηγορίες σαν να είναι σκαλιά. Πέντε χρόνια Πέντε κατηγοριες.

 

Οι ομάδες μου ήταν πραγματικά ξεχωριστές… Νικουσαμε τον Ολυμπιακό και ερχόταν ο Κωνσταντινεας και χάναμε από τον Θρασύβουλο Χασιάς.

To Top