Κούγιας σε Κωστούλα: «Καλύτερα στη Β’ και αξιοπρεπής – Μην κλαψουρίζεις και κάτσε δίπλα με τον Μπέο»

Ειρωνική δήλωση για τον Φώτη Κωστούλα, με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες του Παναιτωλικού για τη διαιτησία με τον Άρη, έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Βέλη εναντίον του Φώτη Κωστούλα εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας. Με αφορμή τα σοβαρά παράπονα του Παναιτωλικού για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε ειρωνική δήλωση γι’ αυτόν της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Σε αυτή αναφέρει συγκεκριμένα:

«Διάβασα την ανακοίνωση του Παναιτωλικού και φεύγοντας από το Εφετείο Αθηνών άκουσα και την συνέντευξη του κυρ Φώτη του Κωστούλα στον Άρη Γάτα και έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια ακούγοντας τον να διαμαρτύρεται γιατί τον αδίκησαν και τον έκαψε, ο διαιτητής που έκανε καριέρα τρώγοντας ξύλο, ο Τζήλος.

Θέλω να του κάνω μία ερώτηση:

Ρε Φώτη δεν γνώριζες ότι όταν πέρυσι ο Ζαχαριάδης ο εκπρόσωπος του συνεργείου στον βορρά μαζί με τον άλλο εκπρόσωπο τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο μας κατακρεουργούσαν στα μεταξύ μας παιχνίδια για να υποβιβαστούμε και να γλυτώσεις εσύ ότι άνοιξες χρεωστικό λογαριασμό και “όταν πρέπει θα τον πληρώνεις με δόσεις”.

Δυστυχώς όταν βάζεις τον Μάκη τον Μπελεβώνη να κάνει αυτές τις δουλειές, για αυτό είναι και αναντικατάστατος, μια ζωή ολόκληρος θα είσαι δουλοπάροικος και δεν θα γελάσεις ποτέ στο ποδόσφαιρο.

Εγώ 40 χρόνια διάλεξα τον άλλο δρόμο, για αυτό δεν έμπλεξα ποτέ ούτε με Ζαχαριάδηδες, ούτε με Παπαδόπουλους, ούτε με Τζήλους και μπορεί να στενοχωριέμαι γιατί η ιστορική ομάδα μου είναι στην Β’ Εθνική εξαιτίας αυτών που σε ευνόησαν πέρυσι, αλλά να ξέρεις καλύτερα στην Β’ και αξιοπρεπής και να μην έχεις σχέση με όλα αυτά τα ρεμάλια, παρά να σε ξεφτιλίζουν μπροστά στα μάτια σου και να μην μπορείς να μιλήσεις γιατί έγινες συνομιλητής του Θωμά Μητρόπουλου και του μαθητού του, του Γιάννη Παπαδόπουλου.
Δυστυχώς κάποια στιγμή θα φτάσει και σένα η ώρα σου, όπως θα φτάσει και του Μονεμβασιώτη και του Πανουργιά του οπλαρχηγού, γιατί αυτή είναι η μοίρα σας.
Για αυτό λοιπόν μην κλαψουρίζεις, γιατί θυμάμαι τις ειρωνείες σου όταν πέρυσι μας έσφαζαν για να γλυτώσεις εσύ, που τόλμησες να κάνεις δηλώσεις στον σαγόνια για μένα περί ποδοσφαιρικού ήθους, αγνοώντας σκόπιμα ποιος είμαι στην ζωή μου, στην οικογένεια μου, στην επιστήμη μου και στο ποδόσφαιρο.Κάτσε τώρα στην Super League 1 δίπλα, δίπλα με τον Μπέο».

To Top