ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κούης: “ΑΠΑΙΤΩ από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Αρχές να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Άρη”

Η “σημαία” του ποδοσφαιρικού Άρη, ο Ντίνος Κούης, πήρε θέση μέσω των social media για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την FIFA και τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά:

Τις τελευταίες μέρες, μετά την απόφαση της ΦΙΦΑ παρατηρώ ότι υπάρχει μια δικαιολογημένη αναστάτωση στους φιλάθλους της ομάδας που πολλές φορές προκαλεί διαφωνίες και προστριβές.

Είναι άνευ ουσίας να αναλωνόμαστε αυτή τη στιγμή σε εσωτερικά ζητήματα και να καταλογίζουμε ευθύνες κατά δικαίων και αδίκων πάνω στα νεύρα μας. Δεν βοηθάει σε τίποτα. Ούτε ειδικοί είμαστε για να κρίνουμε ούτε πιστεύω ότι ήθελε οποιοσδήποτε μέσα από την ομάδα να την βλάψει.

Ο Άρης τιμωρήθηκε αυτοβούλως πολύ σκληρά για τα λάθη του με την πτώση στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Είναι αδιανόητο να τιμωρηθεί σήμερα για παραλείψεις και λάθη άλλων.

Ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, που φόρεσε και τη γαλανόλευκη ΑΠΑΙΤΩ από την Πολιτεία και τις αρμόδιες

Αρχές να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Άρη και να μην πέσει θύμα άνισης μεταχείρισης.

Καλώ και τον κόσμο να στηρίξει όλες τις προσπάθειες των διοικήσεων ΠΑΕ και ΑΣ. Δεν είναι τώρα η ώρα για κριτική, έχουμε αγώνα και πρέπει να κατέβουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά για να τον κερδίσουμε. Και όχι μόνο θα κερδίσουμε αλλά θα βγούμε και πιο δυνατοί.

Τι ς τελευταίες μέρες, μετά την απόφαση της ΦΙΦΑ παρατηρώ ότι υπάρχει μια δικαιολογημένη αναστάτωση στους φιλάθλους της…

Gepostet von Kouis Ntinos am Samstag, 16. Mai 2020

 

To Top