Κούρτιτς: “Άξιζε να κερδίσει ο Άρης, δεν ψάχνουμε για άλλοθι”

O Γιάσμιν Κούρτιτς στάθηκε μετά το ματς στα πολλά «εμπόδια» που είχαν να υπερκεράσουν στον ΠΑΟΚ και ήρθε η ήττα από τον Άρη.

«Αξιζαν να κερδίσουν γιατί έκαναν περισσότερα πράγματα από εμάς στο γήπεδο. Δεν ψάχνουμε για άλλοθι ή άλλες δικαιολογίες, παρότι δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζουμε συνεχόμενα δύσκολα ματς κάθε τρεις μέρες… Δεν είναι εύκολο ούτε βέβαια και τόσο απλό για τον καθένα να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση, όμως εμείς αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος και πλέον δεν έχουμε τίποτε άλλο από το να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να αντιδράσουμε αποτελεσματικά», ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος χαφ στη NOVA.

Και συνέχισε. «Εξαρτάται από εμάς στο να βρούμε την απαραίτητη ψυχολογία για να παίξουμε όπως πρέπει προκειμένου να διεκδικήσουμε τους στόχους που απομένουν και στο τέλος να χαμογελάσουμε. Χάσαμε σήμερα όμως δεν μένουμε σε αυτό. Οι αντίπαλοί μας άξιζαν την νίκη αλλά εμείς αξίζουμε πολλά σαν ομάδα και αυτό έχουμε πλέον στο μυαλό μας για να καταφέρουμε αντιδρώντας άμεσα», τόνισε μεταξύ άλλων.

To Top