ΑΠΟΨΕΙΣ

Κρίσιμες μέρες! H λύση του ban μοναδική διέξοδος για να υπάρχει… ζωή στον Άρη!

Ο Άρης βρίσκεται εν μέσω ενός αγωνιστικού “μαρτυρίου”, μετά από αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, βιώνοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Με δεδομένο ότι μετράει αντίστροφα για να αποδράσει από μια δυσάρεστη περίοδο, όπου το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, η επίλυση του ban της FIFA και η επιστροφή στην μεταγραφική κανονικότητα είναι η μοναδική διέξοδος για να υπάρχει ζωή στον “πλανήτη Άρη”.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: όσο η κυβέρνηση έχει μείνει στα λόγια και όχι στις πράξεις -εκείνες που με μεγάλη ευκολία έκανε όταν επιχείρησε να “σώσει” από τον υποβιβασμό τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη πολύ πρόσφατα- ο Άρης θα πορευτεί τον δρόμο μόνος του, γνωρίζοντας ότι η λύση του ban, θα του επαναφέρει τις “ζωτικές του λειτουργίες” και θα αποτρέψει την “ασφυξία” και την καταστροφή.

Ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει “παλιές αμαρτίες” που κακώς μπήκαν στον δρόμο του, μετά από μια σειρά ένοχων λαθών από την ΕΠΟ και την νομική της υπηρεσία. Δεν θα έπρεπε, δεν το θέλει, αλλά στην δεδομένη χρονική στιγμή είναι η μοναδική διέξοδος που υπάρχει.

Οι επαφές με τους Σιστόν, Ουμπίδες, Μαγκνταλένα (μάνατζερ),  Πορτίγια έχουν γίνει προκειμένου να υπάρξει διακανονισμός για την άρση του ban. Επαφές που χρειάζεται να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη, την στιγμή που οι απώλειες για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει δεσμευτεί ότι θα ακολουθήσει αυτήν την διέξοδο, έχοντας δικαιολογημένα τεράστια παράπονα για την στάση της ΕΠΟ και της κυβέρνησης. Γνωρίζει ότι ο Άρης είναι μόνος του, αλλά πρέπει να το παλέψει για να υπάρχει “αύριο” και “ορίζοντας…

Η επίλυση του ban, η δυνατότητα για μεταγραφές θα δώσει την ευκαιρία στον Άρη να εφαρμόσει στην πράξη όσα έχουν ειπωθεί και συμφωνηθεί για την δημιουργία μιας ομάδας με προοπτική, με παίκτες που θα διψούν για διακρίσεις και φυσικά αποφεύγοντας κραυγαλέα λάθη, όπως αυτά που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι μέρες του Ιουλίου που κυλούν είναι οι πιο κρίσιμες μέρες των τελευταίων δεκαετιών. Χωρίς υπερβολή… Ο Άρης παίζει την ίδια την ύπαρξη, γνωρίζοντας ότι δεν έχει κανένα περιθώριο για το παραμικρό λάθος.

To Top